De brouwerij

Met heerlijkheid verweven

Herkenbaar vanaf de 1e slok!

 

Herkenbaar vanaf de eerste slok. Bieren met het gevoel van toen maar de smaak van nu. Ieder receptuur wordt speciaal ontwikkeld door ons eigen brouwteam en met veel passie en zorg doorgetest tot in de perfectie. In deze turbulente speciaalbiertijden willen we een beetje terug gaan naar de basis. Ons doel is om jou het bijzondere in het normale te laten ontdekken. En dat doen we door bieren te brouwen die wij zelf lekker vinden met respect voor de traditionele bierstijlen. Want wij zijn bierkenners die gaan voor een mooie balans in smaak met altijd dorst voor nieuwe ontdekkingen. Geniet van de met heerlijkheid verweven Tilburgse speciaalbieren!

Proeverijen

  • Sharing platter: een smaakvolle combinatie van bourgondische gerechten
  • Bierplankje: 4 mooie speciaalbieren. Laat je verrassen!
  • Proef de Zondag: Ultieme foodpairing om te delen inclusief 4 bijpassende bieren (*reserveren)
  • Bierproeverij: Onder begeleiding van onze biersommelier proef je 5 bieren op professionele wijze én leer je alles over ons brouwproces (* reserveren)

Ons doel is
om jou het bijzondere
in het normale
te laten ontdekken.

Met heerlijkheid verweven

 

  • Wij geloven in het uitdragen en het versterken van de identiteit van de stad Tilburg
  • Dit doen wij met neerzetten van de identiteit van een Stadsbrouwerij en dit doen wij door bieren te maken die iets zeggen over de historie van de stad of haar inwoners
  • We are passioned about the science & art of brewing. We leggen de lat hoog voor onszelf met veel aandacht voor kwaliteit & detail.
  • Wij verkopen geen bier, maar bierbeleving. Het gaat om de ambiance en het verhaal achter bier en samen met je vrienden of familie praten over bier of genieten van bier!

Evenementen & Verkoop

 

Een gezellig bierfestival gaan wij niet uit de weg! Daarnaast verkopen wij onze bieren aan horecagelegenheden, slijters, retail… aan u? Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

X