Dry aged 4 gangen bierdiner

Dry aged 4 gangen bierdiner

Wij delen onze passie voor ambachtelijk bier en smaakvol eten tijdens dit unieke bierdiner! Ons keukenteam, brouwers en biersommeliers hebben de handen ineen geslagen om ongelofelijke smaaksensaties neer te zetten.

Op 22 augustus presenteren wij een Dry Aged menu, met in de hoofdrol het ultiem malse en smakelijke rundvlees van de Blonde d’Aquitaine van Slagerij Twan Ras. Geboren, getogen en geslacht op Brabantse bodem, waarna het speciaal voor ons 60 dagen is gerijpt. Deze runderen zijn grootgebracht op mals en sappig gras, wat zorgt voor die uitmuntende en licht kruidige smaak.

Tijdens deze bijzondere avond geniet je van 4 ambachtelijke gerechten voor maar 35 euro per persoon. Of ga jij voor de perfecte bierbeleving? Je begint dan de avond met een aperitief en drinkt bij elke gang een bijpassend biertje. Wanneer je hiervoor kiest betaal je 55 euro per persoon.

Gang 1
Tartaar van Picanha
Fijn gesneden tartaar van staartstuk, savora crème, kappers, uien crumble, 64 graden eitje en Artisjok chips bij tartaar dry aged 

Gang 2
Rib eye & coquille
Bisque (veel boter), groene peper, aardappel crème, vadouvan en krokante bloemkool 

Gang 3
Entrecote & Slowcooked buikspek
Calvados jus, appel, knolselderij crème en bitterbal van pulled pork

Gang 4
Parfait van passievrucht en ‘orchestra of angels’
Bosvruchtencoulis, krokant van ‘Mooi de klos’ en vers geslagen room  X