Lancering van de Blonde Boei

Lancering van de Blonde Boei

Een tijd geleden schakelden we jullie hulp in en zoals altijd lieten jullie Tilburgers ons niet in de steek! Dankzij heel veel toffe suggesties verkreeg het nieuwe Piushaven biertje de perfect passende naam: de Blonde Boei.

Dit bier is een gezamenlijk initiatief vanuit de Piushaven horeca, en daarom staat de Blonde Boei symbool voor onze prachtige haven met haar ongekende gezelligheid. Wij houden van de Piushaven vanwege haar betoverende zomeravonden, aanstekelijke sferen van ambitie, passie en ondernemerschap en het unieke vermogen om mensen samen te brengen.

Het toeval wil dat een boei die in het water rust, altijd een beetje schommelt. Iets wat je na een paar glazen van dit bier geheid ook gaat doen. Wij zijn mega trots op deze verbindende samenwerking met onze collega’s en hopen op net zo veel enthousiasme van jullie!

Zaterdag 25 mei is het eindelijk zo ver. Dan zal deze krachtige 3-granen tripel met zijn kruidige, fruitige en zacht moutige smaken eindelijk door onze tap leidingen vloeien, en vanaf dan ook exclusief verkrijgbaar zijn bij alle horecazaken aan de haven!

Om samen te proosten op een mooie samenwerking tussen alle Piushaven horeca, nodigen we u uit om ???????? ?? ??? ????? ??.?? ??? als eersten te komen proeven bij onze mobiele buitenbar. Het eerste fust tappen wij dan gratis!

Vanaf 25 mei verkrijgbaar bij:
? Stadsbrouwerij 013
? Villa Pastorie
? SHINZO sushi lounge & grill
? MOOD Tilburg
? Eethuistwintig
? Boot 013
? By Tammy Moluks-Indisch Eethuis
? De Visserij Tilburg
? Restaurant Harboury
? Restaurant RAK
? Club Jolie Bar & Kitchen powered by Doncurado
? Porto koffie en ijs
? Burgemeester Jansen

 

 X