Menukaart

ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN

Homemade – Slowcooking – Pure ingrediënten – Samen delen

Iedere donderdag t/m zondag

Iedere donderdag t/m zondag neem je plaats in onze sfeervolle boot met zicht op de open keuken, of op ons gloednieuw drijvend terras. Met zicht op de prachtige Piushaven in Tilburg natuurlijk! Ruik geuren die je doen watertanden.  Proef smaken die perfect passen bij onze speciaalbieren…. Alles wat onze keukenbrigade bereidt, is huisgemaakt met pure ingrediënten en vaak naar eigen receptuur. Er wordt veelal gewerkt met bier, denk aan: bierkaas, bierbrood, bierbitterbal, bierworst, bier-ijs… Heerlijk & uniek!

ALBATROS MENUKAART
ALBATROS DRANKENKAART

EEN KAART VOL MOGELIJKHEDEN

De Albatros heeft zijn eigen, kleine ambachtelijke keuken. Veel gerechten komen overeen met ons Proeflokaal maar kunnen anders worden bereid of op een ander servies geserveerd worden. Maar minstens zo lekker en mooi! Een lust voor het oog en je buik ;).

 

  • Lunch, voorgerechten, hoofdgerechten, burgers en desserts
  • Tafeltje vol: als een hoofdgerecht, maar dan avontuurlijker! Wij zetten jullie tafel vol met onze mooiste gerechtjes om te delen –> 27,50 p.p.
  • 3-gangen diner: stel je eigen menu samen met je favoriete gerechten van onze kaart –>  29,50 p.p.

Reserveer hier uw tafel!

Zien we jou deze zomer? Let op: wegens veiligheidsmaatregelen is het verplicht om te reserveren. We werken in verschillende tijdslots, maar in al deze tijdsblokken is het uiteraard mogelijk om een hapje te eten! Ook kun je bij ‘zones’ jouw voorkeur opgeven; neem je paats op de Albatros, op het drijvend terras of in ons Proeflokaal aan de overkant?

Tot snel, en proost! Op de zomer waar iedereen op heeft gewacht!

RESERVEREN
X