Menukaart

ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN

Homemade – Slowcooking – Pure ingrediënten – Samen delen

vrijdag – zaterdag – zondag

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag neem je vanaf 15.00 uur plaats in onze sfeervolle boot met zicht op de open keuken. Ruik geuren die je doen watertanden.  Proef smaken die perfect passen bij onze speciaalbieren…. Alles wat onze keukenbrigade bereidt, is huisgemaakt met pure ingrediënten en vaak naar eigen receptuur. Er wordt veelal gewerkt met bier, denk aan: bierkaas, bierbrood, bierbitterbal, bierworst, bier-ijs… Heerlijk & uniek!

ALBATROS MENUKAART

EEN KAART VOL MOGELIJKHEDEN

De Albatros heeft zijn eigen, kleine ambachtelijke keuken. Veel gerechten komen overeen met ons Proeflokaal maar kunnen anders worden bereid of op een ander servies geserveerd worden. Maar minstens zo lekker en mooi! Een lust voor het oog en je buik ;).

 

  • Voorgerechten, hoofdgerechten, burgers en desserts
  • Tafeltje vol: als een hoofdgerecht, maar dan avontuurlijker! Wij zetten jullie tafel vol met onze mooiste gerechtjes om te delen –> 19,50 p.p.
  • Chef’s diner: laat je verrassen door een amuse en 3 overheerlijke gangen, samengesteld door onze chef –>  27,50 p.p.
    • Uit te breiden met een bierarrangement. Aperitief + 3 bieren  –> 15,- p.p.

Reserveer hier uw tafel!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Let op; op de dag zelf graag bellen! Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Wij bekijken niet de gehele dag de mail maar staan ook vaak biertjes te tappen 😉
  • :
  • :
    Wij houden rekening met de snelheid van de gerechten zodat u rustig kunt dineren/borrelen
  • Leuk dat je komt! Wij bevestigen deze reservering nog even per mail. Gezien wij 1/3 vrij willen houden voor de vrije inloop kan het zijn dat wij u vragen spontaan binnen te lopen :).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X