Vernieuwde menukaart

Vernieuwde menukaart

Summer-proof

Lunchen, borrelen en dineren

 

 

Met het mooiere weer in het vooruitzicht vonden we het bij Stadsbrouwerij 013 tijd om niet alleen het terras te voorzien van zijn vrolijke bloemen, maar ook onze menukaart summer-proof te maken! Met de nieuwe lunchkaart trap je de dag ultiem af met heerlijke lunchgerechten, minstens zo bourgondisch als voorheen. Naast de rijkelijk belegde sandwiches, burgers en salades die je al van ons kent, is de lunch nu verder uitgebreid met onder andere flammkuchen, onze eigen Iberico ham, en vegetarische opties. Lekker op het terras lunchen aan de Piushaven, of gewoon binnen in het proeflokaal met perfect zicht op de brouwerij: the place where it all happens!

Ook voor de borrelaars onder ons biedt de nieuwe kaart genoeg mogelijkheden. Zo hebben we na het grote succes van onze huisgemaakte bierbitterballen en de intussen welbekende ‘hele mikmak plank’, nu ook een kleine borrelplank. Speciaal voor de kleine trek die wordt aangewakkerd tijdens het drinken van een lekker biertje!

Maar blijf gerust zitten om te ervaren wat we voor het diner allemaal in petto hebben! Niet alleen onze beste koks hebben hun bloed zweet en tranen in de nieuwe kaart gestopt, maar ook de biersommelier paste zijn brede kennis en jarenlange ervaring toe. Hij proefde alle gerechten voor (vervelend he!!) en linkte onze best passende biertjes aan elk afzonderlijk gerecht, om de bourgondische bier ervaring optimaal te maken. Zo wordt een avondje bij ons écht gezellig samen proeven en proosten.

Uiteraard hebben we met een nieuwe menukaart ook gedacht aan de klapper van de avond; desserts! Dat de Bieramisu na de éérste avond al uitverkocht was, zegt eigenlijk al genoeg…

Tijdens onze proefavond schotelde de chefkok ons personeel, naast de nieuwe gerechten, ook al zijn passie en informatie voor. Oftewel: onze toppers adviseren je als de besten en zullen voor je klaarstaan in tijden van keuzestress. 😉

Dus! Ben je op zoek naar de leukste lunchplek in Tilburg? Je hebt ons gevonden! Meer in de mood om gezellig te borrelen aan de Piushaven? Dit is de hotspot!

 

 

Reserveer snel!

 *Vegetarisch, allergieën of dieetwensen? Geef dit even bij de reservering door a.u.b

  • DD dash MM dash JJJJ
    Let op; op de dag zelf graag bellen! Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Wij bekijken niet de gehele dag de mail maar staan ook vaak biertjes te tappen 😉
  • :
  • :
    Wij houden rekening met de snelheid van de gerechten zodat u rustig kunt dineren/borrelen
  • Leuk dat je komt! Wij bevestigen deze reservering nog even per mail. Gezien wij 1/3 vrij willen houden voor de vrije inloop kan het zijn dat wij u vragen spontaan binnen te lopen :).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


X