Muziek-bierproeverij

Muziek-bierproeverij

Wereld Muziek Dag

Vier je bij Stadsbrouwerij 013

21 juni is niet alleen de dag waarop we officieel de zomer in gaan, maar ook vieren we dan Wereld Muziek Dag! Van origine een Franse feestdag onder de naam Fête de la Musique, met als doel om muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Over de hele wereld worden er evenementen georganiseerd om overal muziek te laten klinken en jong en oud hiervan te laten genieten. Bij ons niet anders: op onze Albatros 2.0 laten wij het beste van twee werelden samen komen tot een unieke muziek-bierproeverij! Wist je dat je niet alleen hapjes kunt linken aan bier, maar dus ook muziek?! Benieuwd hoe?

Voor 16,50 word je meegenomen in een boeiend verhaal van onze zytholoog; een échte bierliefhebber die zijn passie zó graag met de wereld wilde delen, dat hij besloot zich volledig te wijden aan bier en de combinatie met spijs. Door zijn enthousiasme en prachtige verwoordingen wordt het moeilijk om het proeven uit te stellen tot het eind van zijn verhaal. We hebben daarom met jullie meegedacht en de proeverij zo samengesteld, dat je te allen tijde wat te proeven hebt. ? Het gaat natuurlijk ook vooral om de gezellige tijd samen!

Verder proeven we hapjes die het best samengaan met de bieren die voor jullie getapt worden, en tot slot, waar het allemaal om gaat op deze symfonische dag, luisteren we gezamenlijk naar muziek! Er schuilt een prachtige kennis achter het combineren van de twee grootse geschenken, bier en muziek, en deze zal door de DJ aan jullie worden voorgedragen! Het verhaal alleen al zal klinken als muziek in de oren.

Na de proeverij van 2,5 uur blijft de bar open en de DJ aanwezig, om de rest van de avond passende nummertjes te draaien.

Doe je gezellig mee aan de proeverij? Reserveer snel jouw plekkie!

 

Reserveer snel!

 X