Menukaart

Ambachtelijke foodpairing

ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN

Homemade – Slowcooking – Green Egg – Pure ingrediënten

Eenmaal binnen kom je er niet meer omheen want de keuken is onderdeel van onze bar…. Heerlijke geuren komen je tegemoet. Probeer dan nog maar eens iets van de uitgebreide kaart te kiezen! Gelukkig zijn het allemaal iets kleinere gerechtjes zodat je lekker samen kan delen (of niet;)). Houd je wel van een verrassing? Kies dan voor het “Tafeltje Vol” voor 24,50 p.p. De naam zegt genoeg!

 

 

Grotere groep? Dan hebben we fantastische, luxe buffetten.

Of een mooi keuzemenu!

BEKIJK DE ALBATROS KAART

Allergieën of speciale wensen?

Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme en correcte beleving.
Door de lange garingstijd, van sommige producten, kunnen we niet met iedere dieetwens rekening houden. Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap. Onze gerechten kunnen sporen bevatten

Reserveer hier uw tafel!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Let op; op de dag zelf graag bellen! Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden. Wij bekijken niet de gehele dag de mail maar staan ook vaak biertjes te tappen 😉
  • :
  • :
    Wij houden rekening met de snelheid van de gerechten zodat u rustig kunt dineren/borrelen
  • Leuk dat je komt! Wij bevestigen deze reservering nog even per mail. Gezien wij 1/3 vrij willen houden voor de vrije inloop kan het zijn dat wij u vragen spontaan binnen te lopen :).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X